info
A TOT CERAMICA trobaran la millor relació qualitat preu del mercat.

FR ES CA

Assessorament personalitzat

Assessorament gratuit
Reformes4

 

Creem projectes totalment personalitzats. Et donem idees, a Tot Ceràmica tot comença amb un diàleg per definir la teva reforma, lliguem idees, materials, colors, esbossos i finalment el pressupost de la reforma integral. Ens adaptem al teu pressupost i a les teves necessitats, sense deixar de banda la qualitat i l'excel·lència en el treball. Busquem sempre la solució ideal per aprofitar al màxim l'espai, t'ajudem a triar el color de les parets, tipus de paviments, revestiments ... t'assessorem sobre marques, models i característiques, per a complir sempre les teves expectatives.

El disseny
Reformes4

 

Sens dubte és el primer pas que hem de de donar i el més important, ja que tenint les idees clares i realitzant un bon disseny, aconseguirem al final de l'obra el resultat desitjat, i el que és més important, podrem ajustar el preu a les nostres possibilitats i sense portar-nos sorpreses al final de l'obra que ens hem gastat més diners del previst.
Explica'ns el teu projecte i et mostrarem les diferents possibilitats que podem oferir i t'explicarem tot el necessari de cada cas particular.