info
A TOT CERÀMICA trobaran la millor relació qualitat preu del mercat.

FR ES CA

CARRELAGE vente et pose

TOT CERAMICA mes de 25 anys d' experiència en la reforma integral i la construcció.

Reformes integrals

Disseny i reformes

Som conscients que ha existit un canvi en la percepció i presa de decisions del client. L'efecte es produeix després de 7 anys de canvis, ajustaments i variacions en la economies de consum, que han portat tant al sector de serveis com al seu consumidor a noves dimensions. El reajustament de preus i la demanda de transparència i contrast pressupostari per part del consumidor ha obligat a moltes empreses a reinventar la seva gestió.
Realitzem el pressupost de la seva reforma totalment gratis i sense compromís. Truqui'ns al 972508408 o demaneu un pressupost des del nostre formulari de contacte:

formulari de contacte

Reformes de banys

La reforma del seu bany no només es pot limitar a un simple canvi de ceràmica, sinó que li donem la possibilitat de canviar per complet el disseny i distribució del seu bany, canviar les canonades velles d'aigua, desguassos i instal·lacions elèctriques necessàries per a la reforma , i sempre oferint el millor preu i servei.
Realitzem un treball de reforma completa del seu bany i de tots els seus elements a uns preus increïbles. Instal·lem les canonades noves d'aigua, desguassos i instal·lacions elèctriques que siguin necessàries en la reforma. Subministrem i col·loquem la ceràmica, revestiments, columnes d'hidromassatge, sanitaris, sostres de guix, etc.
Truqui'ns al 972508408 o demaneu un pressupost des del nostre formulari de contacte:

formulari de contacte

Reformes de cuines

Li donem la possibilitat de canviar per complet el disseny i distribució de la seva cuina a uns preus sense competència. Combinant formes, colors i funcions, aconseguim satisfer les necessitats individuals dels nostres clients, plantejant cada element com una resposta, en estètica i funcionalitat, a un estil de vida, amb les seves particularitats concretes. El seu estil de vida.
Truqui'ns al 972508408 o demaneu un pressupost des del nostre formulari de contacte:

formulari de contacte

Els nostres treballs