info
A TOT CERÀMICA trobaran la millor relació qualitat preu del mercat.

FR ES CA

CARRELAGE vente et pose

TOT CERAMICA mes de 25 anys d' experiència en la reforma integral i la construcció.

Reformes integrals

Disseny i reformes

Som conscients que ha existit un canvi en la percepció i presa de decisions del client. L'efecte es produeix després de 7 anys de canvis, ajustaments i variacions en la economies de consum, que han portat tant al sector de serveis com al seu consumidor a noves dimensions. El reajustament de preus i la demanda de transparència i contrast pressupostari per part del consumidor ha obligat a moltes empreses a reinventar la seva gestió.
Realitzem el pressupost de la seva reforma totalment gratis i sense compromís. Truqui'ns al 972508408 o demaneu un pressupost des del nostre formulari de contacte:

formulari de contacte

Reformes de banys

La reforma del seu bany no només es pot limitar a un simple canvi de ceràmica, sinó que li donem la possibilitat de canviar per complet el disseny i distribució del seu bany, canviar les canonades velles d'aigua, desguassos i instal·lacions elèctriques necessàries per a la reforma , i sempre oferint el millor preu i servei.
Realitzem un treball de reforma completa del seu bany i de tots els seus elements a uns preus increïbles. Instal·lem les canonades noves d'aigua, desguassos i instal·lacions elèctriques que siguin necessàries en la reforma. Subministrem i col·loquem la ceràmica, revestiments, columnes d'hidromassatge, sanitaris, sostres de guix, etc.
Truqui'ns al 972508408 o demaneu un pressupost des del nostre formulari de contacte:

formulari de contacte

Reformes de cuines

Li donem la possibilitat de canviar per complet el disseny i distribució de la seva cuina a uns preus sense competència. Combinant formes, colors i funcions, aconseguim satisfer les necessitats individuals dels nostres clients, plantejant cada element com una resposta, en estètica i funcionalitat, a un estil de vida, amb les seves particularitats concretes. El seu estil de vida.
Truqui'ns al 972508408 o demaneu un pressupost des del nostre formulari de contacte:

formulari de contacte

Els nostres treballs

RENOVACIÓ - REFORMES INTEGRALS

Renovació Reformes a Figueres

Renovació reforma de bany Figueres 1

Renovació reforma de bany Figueres 1

Renovació reforma de bany Figueres 3

Renovació reforma de bany Figueres 2

Renovació reforma de bany Figueres 4

Renovació reforma de bany Figueres 3

Renovació reforma de bany Figueres 6

Renovació reforma de bany Figueres 4

Renovació reforma de bany Figueres 7

Renovació reforma de bany Figueres 5

Renovació reforma de bany Figueres 8

Renovació reforma de bany Figueres 6

Renovació reforma de bany Figueres 9

Renovació reforma de bany Figueres 7

Reformes Renovació Integral

Gravatar
Andreu - Novembre 11, 2016 at 9:39 am

La reforma integral o renovació del bany requereix una certa inversió que convé sospesar a fons abans de llançar-se a per una ganga o, per contra, dedicar més recursos dels necessaris moguts per la por al fet que “el barat surti car”. Es pot estimar sense problemes. El cost, bàsicament, depèn dels metres quadrats del bany. Les instal·lacions solen ser estàndard i varien solament en qüestions com si es col·loquen un o dues lavamanos, bidé o no, dutxa, banyera o ambdues… El que més pot encarir són els enrajolats i els sòls, en funció de les mesures del bany. No obstant això, per la meva experiència, la grandària més habitual d'un bany sol ser d'uns 2 x 2 m. Tenint en compte tots aquests factors, i barrejant preus mitjans, podria estimar-se en uns 4.000 € + IVA, variable en funció del tipus de revestiment que es vulgui posar o de la línia de sanitaris.


REFORMES RENOVACIÓ DE BANY

Renovació Reformes a Llança

Renovació Reformes Gomez 1

Renovació Reformes a Llança 1

Renovació Reformes Gomez 2

Renovació Reformes a Llança 2

Renovació Reformes Gomez 3

Renovació Reformes a Llança 3

Renovació Reformes Gomez 4

Renovació Reformes a Llança 4

Renovació Reformes Gomez 5

Renovació Reformes a Llança 5

Renovació Reformes Gomez 6

Renovació Reformes a Llança 6

Renovació Reformes Gomez 7

Renovació Reformes a Llança 7

Renovació Reformes Integrals

Gravatar
Yves - Décembre 2, 2016 at 17:35 pm

Els banys i cuines són una de les zones de les nostres llars que generalment prioritzem a l'hora de renovar i reformar. Són sense cap dubte una de les estada que major importància té dins de la confortabilidad dels nostres habitatges i és per això que habituen a ser les primeres a reformar-se. La seva importància és major quan li afegim la necessitat que, cada vegada més, se'ns presenta dia a dia de tenir un lloc de relax en els nostres habitatges. En ocasions la necessitat de renovar els nostres banys neix de l'obsolescència i deterioració que presenten, especialment, les conduccions d'aigua i desguàs pel que el canvi es fa més que necessari. Des de la nostra empresa i sobre la base de la nostra experiència hem dut a terme multitud de projectes de reforma i renovació de banys i condícies, a més de petits treballs de reforma, bastant habituals en l'actualitat, com la substitució de banyeres per plats o zones de dutxa. Aquest punt és també un dels aspectes que als nostres clients sol motivar per a la reforma, la necessitat d'habilitar una zona de bany més accessible i que proporcioni també un component d'estalvi en els consums d'aigua, especialment.


REFORMES RENOVACIÓ DE BANY I CUINA

Renovació Reformes a Roses

Reforma integral, renovació pascal 1

Reforma integral, renovació apartament Port de Roses 1

Reforma integral, renovació pascal 2

Reforma integral, renovació apartament Port de Roses 2

Reforma integral, renovació pascal 3

Reforma integral, renovació apartament Port de Roses 3

Reforma integral, renovació pascal 4

Reforma integral, renovació apartament Port de Roses 4

Reforma integral, renovació pascal 5

Reforma integral, renovació apartament Port de Roses 5

Reforma integral, renovació pascal 6

Reforma integral, renovació apartament Port de Roses 6

Reforma integral, renovació pascal 7

Reforma integral, renovació apartament Port de Roses 7

Reforma integral, renovació pascal 8

Reforma integral, renovació apartament Port de Roses 8

Reforma integral, renovació pascal 9

Reforma integral, renovació apartament Port de Roses 9

Renovació Reformes Integrals

Gravatar
Josep - Décembre 28, 2016 at 14:53 pm

El preu d'un pis usat sumat al cost de la seva renovació reforma total sol ser inferior als immobles en bon estat i molt inferior al dels nous, sense tenir gens que envejar-los. "A més", destaca, "una reforma permet triar una nova distribució o un millor aprofitament de l'espai". Aquesta via ha guanyat enters en els últims anys per l'ajust de preus de la segona mà. Si anem a realitzar una reforma de caràcter integral en el nostre habitatge, és molt important que abans de posar-nos a pensar en determinats materials, mobiliari i decoració en general, hem d'entendre que el primer que anem a haver de fer és renovar les instal·lacions. És una ximpleria gastar-nos una dinerada en un determinat paviment o revestiment, si quan tenim una avaria en la instal·lació de lampisteria, sanejament o electricitat anem a haver de trencar aquest car material per poder fer l'arranjament.


REFORMES RENOVACIÓ INTEGRAL